Welkom Thuis Interieuradvies
Welkom Thuis Interieuradvies
Welkom Thuis Interieuradvies
Welkom Thuis Interieuradvies

Shutters

Shutters zijn een prachtig alternatief voor gordijnen en blinds. Shutters zijn houten sfeerluiken met verstelbare lamellen, die binnenshuis voor de ramen geplaatst worden. Of het nu gaat om de woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer of werkkamer, shutters geven een ruimte heel veel sfeer. Daardoor passen ze uitstekend in een landelijke stijl. Shutters zijn de perfecte zonwering, maar shutters zijn ook decoratief, isolerend en duurzaam. Ze zorgen ervoor dat ’s winters de warmte binnen blijft. ’s Zomers houden ze de warmte buiten. Ook temperen ze geluidsoverlast en bieden ze privacy.

Welkom Thuis Interieuradvies werkt samen met Sunshutters. Sunshutters heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan en biedt een goed prijs-/kwaliteitverhouding. De levertijden zijn kort. Na het inmeten heeft u binnen 4 weken na aanbetaling uw shutters in huis.

Prijzen

Sunshutters kosten € 345,00 per m².

Installatie
De installatiekosten bedragen € 50,00 per uur.

Voorrijkosten
Er worden geen voorrijkosten berekend.

Kleuren
De shutters zijn standaard, zonder meerprijs, leverbaar in de Ral kleuren 9001 (crème) en 9010 (wit). Andere Ralkleuren: plus 5 % meerprijs op de m² prijs. Beitskleuren: plus 10 % meerprijs op de m² prijs.

Lamelbreedtes

Sunshutters zijn verkrijgbaar in de lamelbreedtes 9, 6 en 3,5 cm.

Beslag en sluitingen
Extra beslag en/of sluitingen op de panelen kosten per stuk € 25,00 extra.

Railsysteem
Boven een breedte van 250 cm is een railsysteem noodzakelijk. De extra prijs van een railsysteem per meter is € 125,00.

Heeft u interesse in shutters?

Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en u te adviseren. Ik neem dan ook een staal mee, zodat u meteen een goed beeld krijgt van hoe shutters in uw huis staan.

 

Als u meer informatie wilt of u wilt een afspraak maken, dan kunt u contact met mij opnemen via 06-13234578 of via info@welkomthuis-interieuradvies.nl

 


 Welkom Thuis Interieuradvies